Despre livrare la Calorifere.ro

Produsele se livreaza in toata tara utilizand curierii proprii sau serviciile unei companii de curierat intern.

In mod special, radiatoarele (caloriferele) nu se pot livra in afara judetelor limitrofe, datorita modului de ambalare al acestora, care nu permite asigurarea integritatii echipamentelor pana la destinatie folosind curieri. In cazul unor cantitati mai mari, in functie de valoarea comenzii, se poate asigura transportul cu autovehiculele de transport ale societatii noastre.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, sunt insotite de factura si certificate de garantie si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Livrarea se va face astfel:

• pentru livrarea produselor comandate pe raza municipiului Bucuresti, in cazul comenzilor de peste 500 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT; in cazul in care comanda dumneavoastra este sub valoarea de 500 RON, contravaloarea transportului este de 35 RON;

• pentru livrarea produselor comandate in afara municipiului Bucuresti, oriunde in tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimite-ti un email la adresa contact@calorifere.ro specificand produsele si orasul in care doriti livrarea. Curierul folosit in mod curent este Fan Courier .

Transportul cu echipele proprii se asigura pana in zona in care masina poate parca in conditii de siguranta, iar transportul de la masina pana in/la locuinta cumparatorului nu este in sarcina echipei de livrare.

Atentie! Echipamentele livrate prin FAN CURIER trebuie verificate la primirea lor pentru orice defect vizibil al ambalajului, numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula, semnati de primire.

Plata o veti realiza utilizind modalitatea de plata aleasa de dvs. la efectuarea comenzii.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. Instarom Instalatii Romania S.R.L.

Datele necesare efectuarii platii sunt urmatoarele:

S.C. Instarom Instalatii Romania S.R.L.
Nr. ord. Reg. com./an: J40/22652/1992
Cod inregistrare fiscala: RO359153
Sediu: Bucuresti, str. Pascal Aristide, nr. 1, sector 3
Cod IBAN: RO91BRDE441SV98825304410
BRD - Groupe Societe Generale Sucursala Decebal
Cod IBAN:RO68 BPOS 8100 2697 552 ROL 01
Banc Post sucursala Cosbuc.
Cod IBAN: RO59 TREZ 7005 069X XX00 2692
Trezoreria Municipiului Bucuresti

CATEGORII